footer-logo
İstanbul'un en güzel konumlarında Maçka, Dolmabahçe ve Haliç restoranlarımızda yemek, kahve ve nargile lezzet yolculuğunun tadını çıkarın.

Maçka

Demokrasi Parkı Kolonaltı Dükkanları No:4-5-6 Beşiktaş/İstanbul

+90 212 231 23 40

info@onnumaracafe.com

Dolmabahçe

Dolmabahçe, Beşiktaş/İstanbul

Haliç

Karaağaç Caddesi No 9/A Halıcıoğlu, İstanbul

+90 212 255 61 95

Güncellemeleri Al

Vegan Mutfağı

Vegan mutfağı, hayvansal ürünleri tamamen dışlayan bir beslenme tarzını ifade eder. Veganlar, et, süt, yumurta ve diğer hayvansal gıdaları tüketmezler. Bunun yerine, bitkisel kaynaklı gıdaları tercih ederler. Vegan mutfağı, sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemenin yanı sıra çevresel sürdürülebilirlik ve hayvan haklarına duyarlılık gibi değerleri de içerir.10 Numara Cafe, sağlıklı ve sürdürülebilir beslenmeyi desteklemek amacıyla vegan mutfağa özel bir önem veriyor. Vegan seçenekler sunarak, hem bitki bazlı beslenmeyi teşvik ediyor hem de farklı damak zevklerine hitap ediyor.Vegan menümüz, sadece vegan beslenenler için değil, aynı zamanda yeni lezzetler denemek isteyen herkes için zengin alternatifler sunar. Salatalardan, burgerlere, tatlılardan ana yemeklere kadar geniş bir yelpaze oluşturuyoruz. 10 Numara Cafe, vegan mutfağına gösterdiği bu özenle, hem sağlıklı hem de lezzetli bir deneyim sunarak, herkesin damak tadına hitap etmeyi hedefliyor. Vegan seçeneklerimizle, misafirlerimizi bekliyoruz!
about-pc

Mükemmel!

4.7/5

Google Yorum 4.5

(1.600 incelemeye göre)

Ne Yapıyoruz

On Numara Cafe adından da anlaşıldığı gibi misafirlerine on numara hizmet ve lezzet sunmak amacı ile yola çıkan zincir cafe & restoran konseptidir. Dolmabahçe Sarayı yanında, Haliç’te deniz manzarası eşliğinde, Maçka’da ise doğa ile iç içe konsepti misafirlerine kaliteli zaman geçirmeleri için konforlu alanlar sunmaktadır.

Merak Edilenler

Menümüzde salatalar, tatlılar ve smoothie’ler yer alıyor.
Müşterilerden gelen geri bildirimlere ve popüler trendlere göre yeni tarifler deniyoruz.
Vegan yemeklerin hazırlanma süresi, kullanılan malzemelere göre değişiyor, ancak genellikle standart yemeklere göre çok uzun sürmüyor.
Kesinlikle! Müşteri talepleri ve trendlere göre menümüzü genellikle güncelliyoruz.
Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items