footer-logo
İstanbul'un en güzel konumlarında Maçka, Dolmabahçe ve Haliç restoranlarımızda yemek, kahve ve nargile lezzet yolculuğunun tadını çıkarın.

Maçka

Demokrasi Parkı Kolonaltı Dükkanları No:4-5-6 Beşiktaş/İstanbul

+90 212 231 23 40

info@onnumaracafe.com

Dolmabahçe

Dolmabahçe, Beşiktaş/İstanbul

Haliç

Karaağaç Caddesi No 9/A Halıcıoğlu, İstanbul

+90 212 255 61 95

Güncellemeleri Al

Taze Ürünler

Taze ürünler, hasat edildiği ya da üretildiği tarihten itibaren kısa bir süre içinde tüketilen gıda maddeleridir. Bu ürünler genellikle sebzeler, meyveler, süt, et, balık ve unlu mamuller gibi çeşitli gıda kategorilerini kapsar. Tazelik, besin değerinin korunması ve lezzet açısından son derece önemlidir. Taze ürünlerimizi yerel çiftçilerden ve organik üreticilerden temin ediyoruz.

 Lezzetli bir deneyim için doğru yerdesiniz! 10 Numara Cafe olarak, taze ürünlerimizle sizleri buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Taze malzemelerle hazırlanan yemekler, hem lezzet hem de besin değeri açısından misafirlerimize en iyi deneyimi sağlıyor.

Her gün sabahın erken saatlerinde taze malzemelerle hazırlanan özenle seçilmiş menülerimiz, damak tadınıza hitap edecek!

 10 Numara Cafe, taze ürünleri ve samimi atmosferiyle sizleri bekliyor. Hem lezzet hem de kaliteyi bir arada bulabileceğiniz mekanımızda, sevdiklerinizle keyifli anlar geçirebilirsiniz.

about-pc

Mükemmel!

4.7/5

Google Yorum 4.5

(1.600 incelemeye göre)

Ne Yapıyoruz

On Numara Cafe adından da anlaşıldığı gibi misafirlerine on numara hizmet ve lezzet sunmak amacı ile yola çıkan zincir cafe & restoran konseptidir. Dolmabahçe Sarayı yanında, Haliç’te deniz manzarası eşliğinde, Maçka’da ise doğa ile iç içe konsepti misafirlerine kaliteli zaman geçirmeleri için konforlu alanlar sunmaktadır.

Merak Edilenler

Taze ürünler, lezzet ve besin değeri açısından en iyisidir.
Mevsime göre değişiklik gösteren meyve ve sebzeler, taze otlar yerel ve taze ekmek gibi ürünleri kullanıyoruz.

Ürünlerimizi her gün taze olarak alıyoruz. Ve mevsiminde yetişen sebze ve meyveleri kullanıyoruz

Menümüzdeki ürünler mevsiminde en taze ve lezzetli olanları tercih ediyoruz. Her mevsim değişiklikler yaparak menümüzü güncelliyoruz.
Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items